Gezocht!

1e, 2e- of 3e-jaars
hbo-rechtenstudent

Gezocht!

Ben jij een 1e, 2e– of 3e-jaars hbo-rechtenstudent, op zoek naar een interessante bijbaan in een juridische werkomgeving en nu al bijzonder geïnteresseerd in of nieuwsgierig naar het personen- en familierecht? Dan zijn wij de ideale match voor jou.

Ons kantoor

Het kantoor van Van Dalen Familierecht is sinds juni 2022 gevestigd in het spiksplinternieuw verbouwde kantoor aan de Heliconweg 55-B te Leeuwarden. Ons kleine team bestaat uit 2 advocaten, een secretaresse en een algemeen medewerkster die de financiën en de personele administratie voor haar rekening neemt. Speerpunt van ons kantoor is een kwalitatief goede dienstverlening op hoog niveau door een team dat gekenmerkt wordt door een hechte samenwerking.

Bijbaan in een omgeving die bij je opleiding past

Wij zijn voor ons kantoor op zoek naar een student die één dag in de week hulp biedt aan onze secretaresse. Bij drukte, vrije dagen of vakantie zouden dat meer dagen kunnen zijn. Je werkzaamheden bestaan dan uit het doen van kopieerklussen (processtukken), dictaten uitwerken, opruimwerkzaamheden et cetera. Voor jou betekent het dat je al tijdens je studie werkervaring op kunt doen in de juridische dienstverlening, voor ons betekent het dat we een ondersteuner hebben die gaandeweg steeds meer van de hoed en de rand weet door de studie die hij of zij volgt.

Naar wie zijn wij dan op zoek?

  • je bent een gemotiveerde, leergierige 1e-, 2e– of 3e-jaars hbo-rechtenstudent
  • je bent accuraat en collegiaal

Wat hebben wij jou te bieden?

  • één vaste werkdag op ons kantoor (per semester aan te passen aan je rooster)
  • fijne collega’s die samenwerken en respect over en weer belangrijk vinden
  • een marktconform salaris

 Ben jij een serieuze en leergierige werkstudent die ons, naast een wekelijkse vaste werkdag (per semester aan te passen aan je rooster) ook tijdens drukte, vrije dagen en vakanties extra wil ondersteunen, stuur dan je sollicitatie met cv naar s.vanderbeek@vandalenfamilierecht.nl. Wil je telefonisch eerst wat meer informatie dan kun je contact opnemen met Soraya van der Beek via telefoonnummer 06-10437145.